ΚΑΝΤΑΙΦΙ
Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε τα γλυκά ταψιού. Ο μπακλαβάς και το κανταΐφι όμως είναι λατρεία!
Δοκιμάστε τον μοσχομυρωδάτο μπακλαβά ΒΑΣΑΚΗ. Τα τραγανά φύλλα που γυαλίζουν από το παχύρευστο σιρόπι και η μοσχοβολιά του φρέσκου βουτύρου σε συνδυασμό με την ευωδιά από την κανέλα, το γαρύφαλλο και τα φρεσκοαλεσμένα καρύδια, απογειώνουν όλες τις αισθήσεις μας στο πρώτο κρατς! Απολαύστε τον μετά από το γεύμα ή συνοδέψτε το με έναν ελληνικό καφέ.
Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που μπορεί να γευτεί κάποιος είναι αναμφίβολα το κανταΐφι. Δεν λείπει ποτέ από τα εορταστικά τραπέζια των εορτών. Έχει τις ρίζες του στη Μέση Ανατολή και ξεχωρίζει λόγω της ειδικής ζύμης του που είναι ινώδης – τριχωτή. Η τραγανή μορφή του, μαλακώνει και γλυκαίνει με το σιρόπιασμα του. Το άρωμα του βουτύρου το κυριεύει και στο εσωτερικό του κρύβει μια πλούσια τραγανή γέμιση από ξηρούς καρπούς. Δοκιμάστε το κανταΐφι και συνοδέψτε το με παγωτό της αρεσκείας σας φυσικά από τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΑΚΗ.